Protocol între AROSA și Teatrul „Elvira Godeanu”

Asociația Română de Oncologie „Sfânta Ana” (AROSA) și Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu-Jiu au încheiat un protocol de colaborare, la fel ca și în anii trecuți.

În baza acestui protocol, conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” va pune la dispoziția beneficiarilor AROSA invitații la spectacolele jucate pe scena instituției de cultură, astfel pacienții putând merge gratuit la teatru. „Mulțumim conducerii Teatrului Dramatic ”Elvira” Godeanu pentru deschiderea de care dă dovadă de fiecare dată când vine vorba despre a face lucruri frumoase împreună. Grație acestui protocol, pacienții AROSA se vor bucura de momente frumoase, relaxante și educative, de ce nu, la teatru! Este o bucurie pentru dumnealor să fie spectatori la spectacolele jucate pe scena acestei minunate instituții de cultură”, a spus Bogdana Păsculescu, președintele AROSA.

Beneficiari AROSA, la „Scufița Roșie”
Duminică, 15 aprilie 2018, zece beneficiari (adulți și copii) ai Asociației de Oncologie „Sfânta Ana” au urmărit cu deosebit interes piesa „Scufița Roșie”. Spectacolul muzical „Scufița Roșie” este regizat de Ion Alexandrescu, cei prezenți în sală amuzându-se copios pe tot parcursul piesei. Din distribuția spectacolului „Scufița Roșie” fac parte actorii: Mădălina Ciobănuc, Cosmin Brehuță, Cornelia Diaconu, Luminița Șorop, Cristinel Dobran, Dan Dobroiu Senzaconi, Simona Urs, George Drăghescu, Sorin Giurcă, Monica Sfetcu și Adi Oltean Șerban. Piesa de teatru este o adaptare muzicală după Frații Grim, scenariul fiind scris de Andrei Mihalache. Din acest an, reprezentanţii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” vor organiza cel puţin o dată la două săptămâni, în weekend, câte un spectacol destinat micuţilor. Ca urmare a protocolului, pacienții AROSA vor putea merge la fiecare piesă de teatru jucată la Târgu-Jiu de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.
M. S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here