Pulsul Zilei

Arestat după ce a furat banii din dozatorul de lapte

 | 09 ianuarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost arestat preventiv, joi, de magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu, pentru 20 de zile, sub acuzația de furt calificat. ”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în privinţa inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore”, a stabilit instanța.
Claudiu Constantin a fost prins de polițiști, după ce, pe 28 decembrie 2016, un bărbat de 33 ani, din Bumbeşti-Jiu, a sunat la 112 și a anunțat că persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere al unui dozator de lapte amplasat în municipiul Târgu-Jiu şi au sustras 1000 de lei. ”În urma cercetărilor efectuate de polițiști, la data de 5 ianuarie, a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Decizia de arestare a fost contestată de suspect, urmând ca verdictul să fie anunțat în această săptămână, la Tribunalul Gorj.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL