Pulsul Zilei

Bucureşteanul care i-a păcălit pe motreni rămâne după gratii

 | 02 noiembrie 2010, 00:55 | 0 comentarii | 

bucresteanGheorghe Grigoroaia, falsul angajator din Bucureşti, care a păcălit peste 150 de motreni, promiţându-le locuri de muncă, rămâne în arest. Iniţial el a primit mandat de arestare pentru 29 de zile în data de 1 octombrie 2010. Ieri, procurorii motreni au luat decizia de a menţine măsura de arestare preventivă cât timp bucureşteanul va fi în stare de judecată.

Semnatura eletronica CertDigital

Procurorii de la Judecătoria Motru au luat, ieri, 1 noiembrie 2010, decizia de a menţine măsura de arestare preventivă a bucureşteanului Gheorghe Grigoroaia, în vârstă de 36 de ani. Măsura de arestare preventivă a lui Gheorghe Grigoroaia va fi menţinută pentru toată perioada cât acesta se află în stare de judecată.

Bucureşteanul a fost reţinut acum o lună

Gheorghe Grigoroaia a fost reţinut pe data de 30 septembrie 2010 de o echipă de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale Motru, sub coordonarea şefului poliţiei municipale motrene. El a fost prezentat în data de 1 octombrie 2010 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În urma prezentării acestuia la Judecătoria Motru, s-a dat mandat de arestare pentru 29 de zile.

Activitatea impostorului

Vă reamintim că Gheorghe Grigoroaia prezentându-se sub numele de Stoica Gheorghe şi susţinând că este director executiv la o firmă cipriotă, a indus în eroare peste 150 de motreni, promiţându-le că îi va angaja la societatea comercială pe care o reprezintă. Farsorul a luat de la fiecare persoană dornică de angajare câte 60 sau 65 de lei pe motiv că aceasta ar fi contravaloarea examenului medical necesar angajării.

Astfel, prejudiciul a însumat aproape 8300 de lei, bani strânşi în perioada 27-30 septembrie 2010, cu care presupusul administrator de firmă ar fi urmat să plece în Bucureşti. Planul său a fost dat peste cap de poliţiştii motreni, care au intervenit în timp util, capturându-l şi recuperând întreg prejudiciul. De asemenea, banii au fost restituiţi persoanelor care fuseseră păcălite de escrocul bucureştean.

Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL