Pulsul Zilei

Căruţaş mort într-un accident rutier

 | 01 noiembrie 2010, 00:02 | 0 comentarii | 

accident mortal (6)Un bărbat în vârstă de 58 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină care a avut loc sâmbătă seara pe raza localităţii Brăneşti.

Semnatura eletronica CertDigital

Acesta conducea o căruţă, mergând pe lângă cal, pe care îl ducea de hăţuri. O maşină, însă, care venea din spate, în aceeaşi direcţie de mers, l-a acorşat mortal.

Bărbatul şi-a găsit sfârşitul sub roţile maşinii şi asta numai datorită lipsei de semnalizare a căruţei pe care o conducea. Cosmin D.R., de 24 de ani, din Filiaşi, este şoferul autoturismului care venea din spate. L-a văzut prea târziu, însă, a încercat să îl ocolească dar l-a lovit cu partea dreaptă din faţă a maşinii. Bărbatul a fost târât câţiva metri, pierzându-şi viaţa pe loc. Doljeanul a anunţat imediat accident mortal (3)poliţia despre accidentul care a avut loc. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier Gorj, care din primele cercetări a constat că apelantul, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.79 – localitatea Brăneşti, din direcţia Tuceni în direcţia Filiaşi, a tamponat din spate un atelaj cu tracţiune animală, condus în aceeaşi direcţie de mers de către Ion B., de 58 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, atelajul nefiind semnalizat corespunzător pentru deplasare pe timp de noapte”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Şoferul a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei, însă s-a constatat că acesta nu consumase accident mortal (1)băuturi alcoolice. Accidentul a avut loc la doar câţiva metri de localul fiului victimei.

Dorina Cioplea

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL