Pulsul Zilei

Cinci candidați, în cursa pentru cele două posturi de la arestul Poliției Gorj

 | 26 aprilie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Înscrierile la concursul pentru ocuparea a două funcţii de ”șef schimb II”, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, s-au încheiat. În total, cinci angajați vor să ocupe aceste posturi. ”Funcţiile sunt prevăzute cu gradul profesional maxim de agent șef principal de poliţie, iar recrutarea se realizează cu personal din sursă internă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.
Candidații trebuie să nu fie cercetați disciplinar, să aibă calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu și să fie agenţi de poliţie, absolvenţi de studii medii, cu diplomă de bacalaureat.
Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 18 mai, la ora 12.00, iar examenul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. ”Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7,00, fiind declaraţi admiși primii doi candidați, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la interviul structurat pe subiecte profesionale”, au mai precizat reprezentanții Poliției Gorj.
Loredana Fîciu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL