Pulsul Zilei

Cinci noi autoturisme, în dotarea Jandarmeriei Gorj

 | 21 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Cinci noi autoturisme marca Dacia, două auto Duster 4×4 şi trei auto Logan, au fost repartizate la structurile operative din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

Aceste autoturisme au fost achiziţionate în baza programului de reînnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne şi au fost repartizate la nivelul unităţii pentru structurile operative din localităţile Târgu-Jiu, Motru, Bumbeşti-Jiu şi zona montană Rânca.

masini noi jandarmi (1) „Autovehiculele repartizate la nivelul Jandarmeriei Gorj sunt dotate cu rampă şi completează dotarea unităţii, fiind repartizate pentru creşterea capacităţii operaţionale şi de acţiune a jandarmilor gorjeni. Utilizarea acestor noi autoturisme la nivelul unităţii de către structurile operative va contribui la o scădere a timpilor de reacţie în cazul intervenţiilor la misiunile specifice şi la solicitările cetăţenilor adresate prin S.N.U.A.U. 112”, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj.
R.L.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL