Pulsul Zilei

Crimă între fraţi

 | 21 noiembrie 2010, 20:21 | 0 comentarii | 

Un bărbat de 52 de ani a ajuns vineri în arestul IPJ Gorj după ce, anterior, îşi ucisese fratele cu care împărţea şi lucrurile bune şi pe cele rele. Cei doi, Vasile şi Contantin Ungureanu, sunt originari din Dolhasca, fiind şapte fraţi în familia de moldoveni. Cu câteva săptămâni în urmă mama lor a murit, iar înainte de a-şi da ultima suflare femeia a vândut o bucată de teren agricol, banii rămânând la băiatul cel mare.

Semnatura eletronica CertDigital

Banii, circa 2000 de lei, l-au costat însă viaţa pe Constantin, de 60 de ani, care, după câteva pahare de alcool consumate cu fratele său a ajuns să se ia la ceartă cu acesta. „Ei doi mai beau, dar niciodată să se omoare. Acum Vasile i-a cerut şi lui să-i plătească dus întors biletele de tren până în Moldova, iar Costică nu a vrut că a zis să îşi ia muierea cu el. Ce-au făcut, ce n-au făcut, cert este că Vasile a venit acasă şi mi-a spus că l-a omorât pe frate-su”, a spus femeia cu care bărbatul trăieşte în concubinaj de peste 25 de ani.

Crima avut loc într-un bloc din zona de sud a municipiului Târgu-Jiu, Bărbatul mort locuia la apartament, iar la nici 200 de metri distanţă fratele lui stătea la casă, aşa că întâlnirile dintre ei erau frecvente. Constantin Ungureanu era căsătorit la Logreşti, unde se afla şi restul familiei sale. Fratele acestuia a fost reţinut imediat de poliţişti sub acuzaţia de omor calificat, faptă pentru care Vasile riscă până la 25 de ani de puşcărie.

Gelu Ionescu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL