Pulsul Zilei

Distracţie maximă la banchetul elevilor de clasa a VIII-a de la ,,Ecaterina Teodoroiu”

 | 05 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Banchetul de sfârşit de an este întotdeauna aşteptat cu mult drag de către studenţi, liceeni şi absolvenţii de gimnaziu. Bucurie mare la final de an şcolar a fost şi pentru elevii claselor a VIII-a de la Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”.

Semnatura eletronica CertDigital

Sfârşitul anului şcolar vine cu emoţii cauzate de examenele ce vor urma, dar şi de pregătirile pentru banchetul de rămas-bun. Înainte de încheierea unei etape din viaţa de elev, ca o promisiune a revederilor viitoare, este seara magică a banchetului. De o astfel de petrecere au avut parte şi elevii claselor a VIII-a B şi C de la Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”, petrecere ce a avut loc la un restaurant luxos din Târgu-Jiu, unde elevii s-au distrat alături de profesorii lor. Ţinutele fetelor pregătite cu mare interes, au concurat cu costumele, la fel de pretenţioase ale băieţilor. Garderoba destul de scumpă, dar ce mai contează pentru o seară de neuitat.
banchet3O zi au durat pregătirile pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Fetele au îmbrăcat rochiile preferate, şi-au ales cei mai frumoşi pantofi, dar şi cele mai potrivite accesorii şi au petrecut câteva ore la salonul de înfrumuseţare, în timp ce băieţii s-au îmbrăcat în costumul preferat. Au pus la punct detaliile şi au pornit spre locaţia stabilită cu câteva luni în urmă.
Acolo, aceştia împreună cu diriginţii lor au aşteptat restul invitaţilor şi i-au primit aşa cum se cuvine. Un moment emoţionant a fost acela când elevii le-au mulţumit cadrelor didactice pentru osteneala de a-i învăţa atâtea lucruri în toţi aceşti ani petrecuţi la şcoală. De asemenea şi profesorii le-au urat elevilor mult succes în viitorul care-i aşteaptă.
Astfel, cei mai minunaţi ani din viaţa unei alte generaţii s-au încheiat odată cu această petrecere. Multe flori, multe îmbrăţişări, urări, fotografii au stârnit sentimente adevărate, pline de emoţie atât elevilor, dar şi invitaţilor. A fost o seară de care absolvenţii îşi vor aminti, peste ani, cu drag. Pe aceşti copii minunaţi îi aşteaptă alte provocări, alte prietenii şi noi surprize.
Cristina Răscol

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL