Pulsul Zilei

Eliberați după scandal

 | 08 septembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Toți cei trei suspecți cercetați după altercația, care a avut loc pe terasa unui club din Târgu-Jiu au fost eliberați după 24 de ore, fiind puși sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
Ultimul care a plecat din arestul IPJ Gorj, ieri, a fost Costel Văduva. ”S-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpatul Văduva Costel, pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 7 septembrie”, a declarat Florin Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Bărbatul i-a jignit pe jurnaliști în momentul în care a fost condus la sediul Parchetului, pentru noi audieri. ”Urât servici aveți bă ‘ zdrențelor!”, le-a reproșat ziariștilor care l-au întrebat de la ce a pornit scandalul.
Altercația a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe terasa unui cunoscut club din municipiul Târgu-Jiu. Surse susțin că ar fi vorba de o reglare de conturi și că totul ar fi pornit de la bani. Victima din Dolj ar fi fost lovită cu pumnii și picioarele. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 01/02 septembrie, trei bărbați, de 26, 36 și 40 de ani, toți din Târgu Jiu, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce se aflau în incinta unui local, din municipiu”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL