Pulsul Zilei

Gheorghe Butan: “Primăria trebuie să fie, obligatoriu, în folosul cetățenilor”

 | 31 mai 2017, 00:01 | 0 comentarii | 

Candidatul PSD pentru Primăria Drăguțești, Gheorghe Butan, își propune ca pentru comuna în care s-a născut, să muncească pentru a o dezvolta.

Semnatura eletronica CertDigital

“Candidez pentru Primăria Drăguțești pentru că îmi pasă de locul în care m-am născut și în care locuiesc. Nu pot să stau indiferent în fața a tot ce se întâmplă, acum, în comună. Vreau să dispară ideea că «primăria este o afacere personală», primăria trebuie să fie, obligatoriu, în folosul cetățenilor și comunității locale”, a declarat Gheorghe Butan, candidatul PSD pentru Primăria Drăguțești. Gheorghe Butan și-a îndreptat atenția și către copiii și infrastructura școlară, un obiectiv pe care l-a avut și în scurta perioadă, de 6 luni, decembrie 2015- iunie 2016, în care a condus comunitatea.

Cum copiii reprezintă viitorul, Gheorghe Butan a realizat următoarele:
1. Racordarea cu gaze a Grădiniței Drăguțești
2. Crearea unui parc de copii la standarde europene, în satul Iași
3. Alocarea de sume de bani, din bugetul local, pentru cadouri de 1 Iunie și sărbătorile de iarnă
4. Susținerea cadrelor didactice în organizarea de activități educaționale
5. Alocarea de sume de bani, din bugetul local, pentru premierea olimpicilor, sportivilor și elevilor cu rezultate bune la învățătură
6. Asigurarea transportului elevilor cu 2 microbuze școlare noi

Reabilitarea și modernizarea Școlii Generale Urechești, proiect depus de Gheorghe Butan
Candidatul PSD Drăguțești, Gheorghe Butan, acordă atenţia cuvenită şcolilor şi grădiniţelor din Drăguțești, creând condiţii optime copiilor din localitate.
Din acest motiv, Gheorghe Butan a depus, pe 19 februarie 2016, la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL, un proiect care vizează “Reabilitarea/modernizarea Școlii Gimnaziale Urechești”, un proiect în valoare de 12 miliarde lei vechi.
“Înainte de a depune acest proiect, am stat de vorbă cu cetățenii și mi-au cerut ca această școală să fie reabilitată, fiind una dintre cele mai mari unități de învățământ de pe raza localității. Oamenii trebuie să știe că le-am îndeplinit dorința și vreau să fiu eu cel care, se va bucura împreună cu semenii mei de această importantă investiție.”, a adăugat Gheorghe Butan, candidatul PSD pentru Primăria Drăguțești.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL