Pulsul Zilei

Olimpiada națională de muzică de la Timișoara

 | 05 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Șase elevi de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu au fost selectați să participe la etapa națională a olimpiadei școlare vocale și instrumentale, care s-a desfășurat în acest an la Timișoara, pentru nivelul liceal.
Concursul s-a desfășurat între 26-29 aprilie, iar elevii participanți au obținut rezultate frumoase. Astfel, la specializarea muzică vocală și tradițională românească, Sanda Dochin, clasa a XI-a, profesor Nicoleta Lăcătușu a obținut premiul II; Ștefania Boian, clasa a XI-a, profesor Emil Lăcătușu, premiul III; Bianca Croitoru, clasa a XI-a, profesor Nicoleta Lăcătușu, mențiune.
La specializarea teorie-solfegiu-dicteu, elevul Emilian Neagoe, clasa a IX-a, s-a întors cu premiul III și a fost pregătit de profesorii Ilie Cetean și Mihaela-Sanda Popescu.
Naista Antonia Stoian, clasa profesor Dumitru Pasăre, a obținut 80 de puncte, iar eleva Georgiana Ciortea, clasa profesor Nicoleta Lăcătușu, 77 puncte, pentru momentul de muzică populară prezentat în fața juriului.
Eugenia-Liliana Ștefănescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL