Pulsul Zilei

Olimpiade amânate din cauza gerului

 | 11 ianuarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Din cauza vremii geroase din ultima perioada, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a decis să modifice calendarul de desfășurare a unor olimpiade ce urmau să se desfășoare în perioada următoare.

Semnatura eletronica CertDigital

Una dintre competițiile a căror calendar a fost modificat este Olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață”. Etapa județeană ar fi trebuit să se desfășoare în cursul zilei de 14 ianuarie, la Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, însă din cauza vremii, reprezentanții IȘJ Gorj au decis amânarea acesteia pentru data de 28 ianuarie. Reamintim că, la această etapă a olimpiadei vor participa doar elevii care au media 10 la disciplina limba şi literatura română. Etapa județeană a Olimpiadei de Lingvistică se va desfășura tot în data de 21 ianuarie, la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu.
În cazul acestei olimpiade, condiţia pentru participanţi este să aibă media 10 la disciplina Limba şi literatura română şi o medie nu mai mică decât 9 la Matematică. O altă competiție al cărei calendar a fost modificat este Olimpiada de Limba și literatura română. Mai exact, etapa locală a acestei olimpiade, programată inițial în data de 28 ianuarie, se va desfășura în data de 29 ianuarie.
R.L.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL