Pulsul Zilei

Şoferi fără permis, depistaţi în trafic

 | 23 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Trei bărbaţi, doi din Gorj şi unul din Olt, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi conducând autovehicule pe drumurile publice fără a avea acest drept.

Semnatura eletronica CertDigital

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti Jiu au depistat, vineri, în trafic un bărbat în vârstă de 49 de ani, din oraşul Drăgăneşti, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe D.N. 66, în localitate, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.
Cu dosar penal s-a ales şi un târgujian în vârstă de 31 de ani, depistat, sâmbătă, de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Cărbuneşti au identificat în timp ce conducea un moped pe D.C. din localitatea Budieni, fără a deţine permis de conducere. El este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni este cercetat penal şi un tânăr de 18 ani, prins, duminică, de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Borăscu şi Slivileşti în timp conducea un autoturism pe D.J. 674 B pe raza satului Baniu, deşi nu avea permis de conducere.
R.L.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL