Pulsul Zilei, Sanatate

Specialiştii recomandă vitaminizarea naturală

 | 20 aprilie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Primăvara este sezonul verdeţurilor, fapt pentru care specialiştii în sănătate publică recomandă vitaminizarea naturală. Fructele şi legumele de sezon trebuie incluse în alimentaţia zilnică pentru a asigura necesarul de vitamine şi minerale de care are nevoie organismul.

Semnatura eletronica CertDigital

Mişcarea în aer liber este sănătate curată şi este printre primele sfaturi ale medicilor pentru cei ce vor să adopte un stil de viaţă sănătos. Totuşi, cel mai important rol în menţinerea unei stări de bine îl are alimentaţia.
„Alimentaţia este esenţială, iar în această perioadă a anului trebuie să profităm de fructele şi legumele proaspete, care se găsesc din belşug. Spanacul, salata verde, ridichile, leurda pot fi consumate zilnic şi chiar sunt recomandate, ele fiind bogate în vitamine”, a confirmat Elena Piţian, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. În curând începe sezonul cireşelor şi căpşunelor, ele fiind preferatele celor mici, dar şi ale multor adulţi. Medicii ne sfătuiesc să profităm din plin de ele şi să le consumăm proaspete, după ce sunt bine spălate.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL