Pulsul Zilei

Tinerii social democraţi au împărţit bucurii pentru copii

 | 02 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

,,Ca în fiecare an, organizația județeană de tineret a Partidului Social Democrat a realizat acțiuni specifice acestei zile, însă, în acest an am dorit să facem ceva inedit. Astfel, noi, tinerii social-democrați, ne-am gândit să le aducem un strop de bucurie în suflet și copiilor care, din nefericire, pentru un timp mai scurt sau mai lung, trec pragul saloanelor Spitalului Județean din Târgu-Jiu”, a declarat, ieri, Claudiu Manta, președinte TSD Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

psd 1 iunieÎn acest sens, câteva saloane ale secției de pediatrie din cadrul Spitalului Județean din Târgu-Jiu urmează să fie pictate cu desene și personaje din poveşti, pentru ca, în clipele de suferință, copiii să se poată bucura de imaginile ce îi înconjoară. Totodată, copiii care sunt internați aici au primit, luni, din partea TSD Gorj cadouri specifice, constând în dulciuri și jucării.

Acțiuni ale TSD Târgu-Jiu, în Parcul Central
Cei de la TSD Târgu-Jiu, alături de seniorii din PSD au sărbătorit şi ei, ieri, Ziua Copilului. Toți copiii au fost așteptați, astfel, în Parcul Central din Târgu- Jiu, lângă foișor, la o acțiune cu motto-ul „În spatele fiecărui om se află un suflet de copil”! “Prin aceasta acțiune am încercat să ne aducem aminte de copilărie și să o aducem și în viața copiilor noștri într-o vreme dominată de facebook, internet și smartphon-uri. M-aș bucura ca cei mici să vină însoțiți de bunici și părinți și să se deseneze pe asfalt personaje dragi lor, cunoscute din desene animate.

psd 1 iunie (1)Organizația TSD Târgu-Jiu îi va întâmpina pe copii cu baloane, poze la minut, muzică și picturi pe faţă imortalizând o secvență deosebită din viața lor”, a declarat Ştefan Constantin, președintele Organizației Municipale TSD Tărgu-Jiu.
A.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL