Realitatea Gorjeana

DGASPC Gorj caută jurist, inginer şi supraveghetor de noapte

 | 26 iunie 2015, 00:00 | 1 coment | 

Continuă angajările la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Recent au fost publicate în Monitorul Oficial încă cinci posturi vacante, din care trei de supraveghetor de noapte, unul de jurist şi unul de inginer. Înscrierile se fac până la data de 7 iulie.

Semnatura eletronica CertDigital

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează concurs la data de 19.08.2015, ora 10.00 (proba scrisă) şi 24.08.2015, la sediul instituţiei din Târgu-Jiu, pentru ocuparea unor posturi vacante corespunzătoare unor funcţii contractuale de execuţie, după cum urmează: un post inspector de specialitate, gradul II (inginer – controlul calităţii produselor alimentare), un post de consilier juridic şi trei posturi supraveghetor de noapte. Înscrierile la concurs se fac în perioada 24.06.2015 – 07.07.2015, la sediul instituţiei – Serviciul resurse umane, salarizare şi pentru funcţia publică. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0253212518 sau la sediul DGASPC Gorj.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “DGASPC Gorj caută jurist, inginer şi supraveghetor de noapte

  1. Pai ei ar trebui sa caute dirvgen si adjuncti ca astia s praf…..ca au rezolvat problema la achizitii acum in sfarsit au pus un om corect si pregatit dna Dragan.Cind erea gruia ce ordine si disciplina erea nu debandada de acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL