Realitatea Gorjeana

„Air Wolf Festival” 2016, o ediție memorabilă

 | 18 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

În perioada 14-16 octombrie 2016 a avut loc cea de-a treia ediție a competiției „Air Wolf Festival”, la Baia de Fier. Evenimentul a fost organizat de Montan Club White Wolf și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj. 19 persoane au participat la ediția din acest an a „Air Wolf Festival”.

Semnatura eletronica CertDigital

Competiția „Air Wolf Festival” are drept scop popularizarea activităților aeronautice, dar și pregătirea în regim de concurs a piloților, precum și afirmarea elementelor de perspectivă și identificarea unei locații parapante (2)corespunzătoare desfășurării permanente a activităților aeronatutice. Cea de-a treia ediție a competiției s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Baia de Fier și Polovragi, participanții fiind piloți paramotoriști, ce posedă gradul de pregătire necesar, licența la zi pentru aeronave ultraușoare motorizate – clasa paramotor.
parapante (3)Participanții au sosit la Baia de Fier în cursul zilei de 14 octombrie, când a avut loc și ședința tehnică. Sâmbătă au început probele de concurs, prima fiind Precizia Lansării, urmând Precizia Aterizării. Duminică, 16 octombrie, a avut loc proba Bowling. Tot duminică a fost și festivitatea de premiere. concurs_parapante-2Întreaga acțiune a fost coordonată de Gabriel Dan Chiriac, președintele Clubului Montan White Wolf Baia de Fier.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL