Realitatea Gorjeana

Chirurgul Neață și liberalul Dragu au intrat în Consiliul Județean

 | 31 ianuarie 2017, 00:01 | 0 comentarii | 

Începând din data de 30 ianuarie 2017, două nume noi se regăsesc în rândul consilierilor județeni. Este vorba despre medicul Gheorghe Neaţă și despre liberalul Ion Dragu. Cei doi au depus jurământul în cadrul ședinței de luni.

Semnatura eletronica CertDigital

Potrivit art. 100, alin. (33) din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, “în caz de vacantare a Ion Dragumandatelor de consilieri aleşi pe liste de candidaţi, supleanţii vor ocupa locurile devenite vacante, în ordinea în care sunt înscrişi în liste dacă, până la data validării mandatului pentru ocuparea locului vacant, partidele politice […] din partea cărora au candidat supleanţii confirmă în scris, sub semnătura conducerilor judeţene ale partidelor politice […], că supleanţii fac parte din partidul politic respectiv“.
Astfel, medicul Gheorghe Neață a devenit consilier județean din partea PSD, ca urmare a încetării de drept a mandatului Elvirei Șarapatin, care ocupă actualmente un post de deputat.
De asemenea, în locul fostului consilier județean, Severus Militaru, care a decedat recent, a fost validat liberalul Ion Dragu.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL