Realitatea Gorjeana

CJ a validat rezultatele examenelor pentru şefia Ortopediei şi Laboratorului Spitalului Judeţean

 | 21 decembrie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Consilierii judeţeni au validat, în cadrul şedinţei din data de 18 decembrie, rezultatele examenelor organizate în vederea ocupării a două funcţii de conducere vacante: cea  de şef de secţie Ortopedie, respectiv șef de laborator din cadrul  Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat concursuri pentru conducerea Secţiei de Ortopedie şi Laboratorului de Analize Medicale. La sfârşitul săptămânii trecute, consilierii judeţeni au validat rezultatele examenelor. „Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de secţie, la Secţia Ortopedie-traumatologie din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, astfel cum este consemnat în Procesul-verbal nr. 34501/19.11.2015, întocmit de comisiile de concurs/examen, potrivit căruia, domnul Niculescu Bogdan, medic primar, specialitatea ortopedie-traumatologie, a obţinut 337,87 puncte, fiind declarat ,,admis”. Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de laborator, la laboratorul de analize medicale din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, astfel cum este consemnat în Procesul-verbal nr. 36476/09.12.2015, întocmit de comisiile de concurs/examen, potrivit căruia, doamna Grigorian Maria Magdalena, medic primar, specialitatea medicină de laborator a obținut 310,37 puncte, fiind declarată ,,admis”.”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.
Reamintim că, medicul Bogdan Niculescu conduce Secţia Ortopedie – Traumatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă încă din vara anului trecut; luna trecută, SJU Târgu-Jiu a scos la concurs postul de medic-şef, Niculescu susţinând probele şi promovându-le cu punctaj aproape maxim.
Încă de la venirea sa la SJU Târgu-Jiu, dr. Bogdan Niculescu s-a implicat activ nu doar în tratarea pacienţilor, ci şi în crearea unei atmosfere cât mai plăcute în interiorul secţiei. Astfel, la ora actuală Secţia Ortopedie – Traumatologie arată impecabil, meritul revenindu-i şefului de secţie, care a reuşit să atragă sponsorizări, îmbunătăţind confortul hotelier al pacienţilor.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL