Realitatea Gorjeana

CJ Gorj a alocat bani pentru un boiler ce va asigura apa caldă la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu

 | 23 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

La ședința Consiliului Județean din data de 22 noiembrie 2016, s-a aprobat o rectificare a bugetului județului. La partea de venituri se majorează cu suma de 237,29 mii lei, programul actualizat fiind în sumă de 319.199,19 mii lei; – la partea de cheltuieli se majorează cu suma de 237,29 mii lei, programul actualizat fiind în sumă de  320.822,06 mii lei. Astfel, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va beneficia de o investiție la clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, în valoare de 12.000 de lei.

Semnatura eletronica CertDigital

Consilierii județeni au aprobat majorarea bugetului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu cu suma de 212 mii lei, astfel: – cheltuielile secțiunii de funcționare se majorează cu suma de 200 mii lei, la titlul „bunuri și servicii”, în vederea achiziționării de medicamente; – cheltuielile secțiunii de dezvoltare se majorează cu suma de 12 mii lei, la titlul „active nefinanciare”, necesară achiziționării unui boiler cu serpentină capacitate 1000 litri, componentă ce trebuie înlocuită la sistemul de preparare apă caldă menajeră, la locația spital nr. 2 din strada Tudor Vladimirescu.
De asemenea, cu 12 mii lei, se majorează veniturile secțiunii de dezvoltare, la sursa de venituri cod 45.10.01 „Fondul European de Dezvoltare Regională”, înregistrată în contul de venituri al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, reprezentând sume rambursate în anul curent, în contul plăților efectuate în anii anteriori, pentru derularea proiectului finanțat din fonduri externe nerambursabile cod SMIS 37981 “SĂNĂTATEA ELECTRONICĂ ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA RELAȚIEI MEDIC PACIENT ÎN CADRUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TG-JIU”, finalizat în cursul anului 2015.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL