Realitatea Gorjeana

CNADNR suplimentează dotările SDN Târgu-Jiu

 | 17 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Secţia Drumuri Naţionale Târgu-Jiu a beneficiat, în ultima perioadă, de o suplimentare a dotărilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Ion Tudor, şeful SDN Târgu-Jiu, confirmă faptul că sprijinul acordat de Narcis Neaga, directorul general al CNADNR, este foarte important.

Semnatura eletronica CertDigital

Cele mai noi utilaje intrate în dotarea Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu sunt două autofreze şi o şenilată de intervenţie şi salvare. Acestea sunt importante pentru activitatea drumarilor gorjeni. „Am primit două autofreze şi o autoşenilată pentru intervenţie. Sperăm să continue suplimentarea dotărilor pentru că am mai avea nevoie de echipamente şi utilaje. Ne bucurăm că putem să ne bazăm pe sprijinul domnului director general al Companiei, domnul Narcis Neaga”, confirmă Ion Tudor, şeful SDN Târgu-Jiu.
Potrivit aceleiaşi surse, în curând va intra în reabilitare districtul Rânca, investiţia fiind, de asemenea, necesară. Între timp, continuă lucrările pe Transalpina, astfel încât accesul pe această arteră să se facă în condiţii de siguranţă.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL