Realitatea Gorjeana

Concurs pentru postul de contabil – șef la UCB

 | 17 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de contabil-şef, în cadrul Direcţiei Generale Administrative. Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 29 noiembrie.

Semnatura eletronica CertDigital

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de conducere, vacante de contabil-şef, în cadrul Direcţiei Generale Administrative a UCB Târgu-Jiu sunt: studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă (sau echivalente: diploma de licenţă şi diplomă de master pentru absolvenţii studiilor universitare Bologna) în domeniul economic, specializările: Contabilitate/Contabilitate și informatică de gestiune/Finanţe; certificat de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC); vechime în studii superioare economice: 7 ani; vechime în funcţii de conducere economice, financiar-contabile: minimum 3 ani; cunoştinţe de operare în Microsoft Office-Word şi Excel.

Calendarul concursului
Concursul pentru ocuparea funcției contractuale de conducere, vacante de contabil-şef, în cadrul Direcţiei Generale Administrative a UCB Târgu-Jiu se va organiza conform calendarului următor: 29 noiembrie 2016, ora 16.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 08 decembrie 2016, ora 10.00: proba scrisă; 14 decembrie 2016, ora 10.00: proba interviu.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Universității ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, din strada Unirii, nr. 36, telefon: 0253/223.971, interior 115.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL