Realitatea Gorjeana

Cupa de Pescuit Sportiv pentru Persoanele cu Dizabilități

 | 09 august 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Persoanele cu Dizabilități s-au întrecut la pescuit, luni, 7 august 2017. Asociaţia Persoanelor cu Handicap din Oltenia, prin Centrul de Zi ,,Christian”,  a organizat concursul de pescuit „ȘI NOI SUNTEM PESCARI”, ajuns la ediția a VI-a. La eveniment au fost prezenți 52 de participanți dintre care 34 concurenți, care s-au întrecut în a prinde cel mai mare pește.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe lângă beneficiarii Centrului de zi “Christian”, la concursul de pescuit „ȘI NOI SUNTEM PESCARI”, au participat și două persoane în scaun rulant care au venit de la Filiași. Activitatea s-a desfășurat într-o notă a bunei dispoziții și a prieteniei, după cum confirmă organizatorii. Membrii beneficiari ai Centrului Christian au servit masa împreună într-un cadru prietenos și fiecare participant a primit diplomă și medalie de participare pentru că până la urmă nu contează trofeele câștigate cât contează dorința noastră de a participa într-un mod activ în interacțiunile sociale pe care le întreprindem între noi, cât și cu cei din jurul nostru, fiind conștienți că avem nevoie de astfel de manifestări prin care reușim să comunicăm și să menținem prieteniile deja existente.

Podiumul concursului de pescuit 2017
Câștigătorii au primit trofee, medalii, diplome si bani (locul 1 – 150 de lei, locul II – 100 de lei si locul III – 50 de lei, oferiți de Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia). Podiumul ediţiei din acest an a concursului de pescuit arată astfel: Locul 1 – Ștefan Valeriu, Locul II – Constantin Mănoiu, Locul III – Sergiu Stamatoiu; Categoria fete – Locul I – Szabo Andreea, Premiul pentru cel mai tânăr concurent – Denisa Buzatu, 18 ani, Premiul pentru cel mai vârstnic concurent – Corneliu Negreanu, 63 de ani.  Parteneri ai acestui eveniment au fost: Decathlon care au oferit tricouri, șepci, undite, scaunele de pescuit, trofee și medalii și Florin Păduraru, găzduind acest concurs pe lacurile amenajate din cadrul România Hidroservice.
Minodora Sucea

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL