Realitatea Gorjeana

Duminică, distracţie în Poiana Narciselor

 | 05 mai 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

După ce sute de gorjeni s-au petrecut de 1 mai, de Ziua Muncii, în Dumbrava de la Drăgoieni în ciuda vremii uşor nefavorabile, duminică, 7 mai, municipalitatea de la Târgu-Jiu le va oferi un nou motiv de distracţie târgujienilor şi gorjenilor amatori de voie bună.

Semnatura eletronica CertDigital

O nouă ediţie a Sărbătorii Narciselor este pregătită în aceste zile de către municipalitate, evenimentul urmând să aibă loc, duminică, 7 mai, în zona Preajba. Programul manifestării a fost definitivat încă de acum câteva zile. Evenimentul va debuta de la orele 09.30 cu concursuri sportive de ciclism şi fotbal, continuând de la ora 11.00 cu un concurs de degustare a vinurilor locale şi cu deja tradiţionala competiţie locală “Cupa Narciselor la Buggy”, ediţia cu numărul cincisprezece.
Totodată, de la ora 13.00 va debuta programul cu muzică de promenadă oferită de Fanfara “Armonia”, urmată de la 13.50 de cuvântul “Bun venit!” adresat oaspeţilor din Poiana Narciselor de către Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu. Diplomele şi premiile participanţilor la concursurile organizate în prima parte a zilei vor fi înmânate începând cu ora 13.55, programul încheindu-se cu un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu.
Şi mijloacele de transport ale societăţii care asigură deplasarea în municipiul Târgu-Jiu vor avea un orar special către cartierul Preajba. Astfel, va fi un program specific zilelor de sâmbătă şi duminică pentru următoarele trasee: 9 Mai – Artego, 9 Mai – Bârseşti, 9 Mai – Drăgoieni, 9 Mai – Ursaţi – Iezureni; se suspendă traseul şi cursele pentru ruta Romaneşti – 9 Mai – Artego – Preajba. De altfel, pe ruta 9 Mai – Preajba se va circula după următorul program: între orele 06.30-10.30, programul de lucru va fi unul normal pentru zilele de sâmbătă şi duminică, între 10.30 şi 12.50, frecvenţa de circulaţie a mijloacelor de transport în comun va fi la 20 de minute, iar între orele 12.50-20.53, frecvenţa va scădea la 13 minute. Este de precizat faptul că, ultima plecare din Preajba va fi la ora 22.00.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL