Realitatea Gorjeana

Fotbal de sală pe fond roşu

 | 15 noiembrie 2010, 00:53 | 0 comentarii | 

Sâmbătă, 13 noiembrie a fost o zi cu noroc pentru tinerii social-democraţi motreni, care au organizat un concurs de fotbal în sală cu o participare relativ numeroasă. Răzvan Ardeiu a emis invitaţii pentru opt echipe, socotind că acestea vor reuşi să realizeze un spectacol agreabil şi să facă o bună propagandă sportului de masă, mişcării în sine.

Semnatura eletronica CertDigital

Din cele opt echipe, la turneu s-au prezentat şase, între care o echipă reprezentativă a municipiului Târgu-Jiu, echipe din Samarineşti, Văgiuleşti şi Glogova, Horăşti şi Însurăţei. Cele două locuri liber fiind ocupate de două echipe ale social-democraţilor motreni.

Meciurile au fost spectaculoase, iar la finală a participat preşedintele organizaţiei municipale Motru, primarul Dorin Hanu, un susţinător şi în calitate de jucător al fotbalului în sală.

Motivaţia jucătorilor a fost în principal mişcarea, premiile fiind simbolice, iar concursul destul de susţinut. Primarul Dorin Hanu ne-a declarat: „au câştigat cei mai buni: echipa tineretului social-democrat din Motru. Bani n-am avut să le dăm, le-am oferit, în schimb diplome şi cupe, dar este încântător faptul că tinerii şi-au păstrat dragostea pentru sport, element care le aduce sănătate şi disciplină tactică. M-am simţit foarte bine printre ei şi vom repeta astfel de concursuri.”

Constantin Bunilă

 

 

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL