Monden, Realitatea Gorjeana

Karatiștii gorjeni, medaliați la Campionatul Național de Kata și Kumite

 | 26 mai 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Desfășurat la Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute, Campionatul Național de Karate Kyokushinkai Tradițional al României, Kata și Kumite s-a materializat pentru sportivii gorjeni într-o salbă de medalii. Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu Jiu s-a întors acasă cu 7 locuri I, 13 locuri II și 18 locuri III.

Semnatura eletronica CertDigital

Cea de-a noua ediție a Campionatului Național de Karate Kyokushinkai Tradițional al României, Kata și Kumite s-a desfășurat la Sibiu, în data de 22 mai 2016. Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu Jiu a participat cu o echipă formată din 29 de copii și juniori, un antrenor coordonator și doi arbitri, precum și medalii karate (1)numeroși susținători, părinți și bunici.
Rezultatele obținute de aceștia la probele de kata (măiestrie) și kumite (luptă) au fost extraordinare. „La Campionatul Național de Kata și Kumite, ediția a noua, desfășurat la Sibiu în 22 mai 2016, clubul nostru medalii karate (2)a obținut următoarele rezultate: 7 locuri I (2 la Kata, 5 la kumite), 13 locuri II (2 la kata, 11 la kumite) și 18 locuri III (9 la kata, 9 la kumite). Rezultatele sunt foarte bune. Pentru copii a fost un eveniment important, de neuitat, pregătitor pentru Campionatul European, care va fi luna următoare. Mulțumim principalilor sponsori și susținători, părinții, fără de care nu am fi realizat nimic! Felicitări echipei care a medalii karate (4)organizat ireproșabil acest eveniment!”, a declarat Sempai Dorin Dumitru. CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a dovedit încă o dată că se pot obţine rezultate deosebite dacă există ambiţie şi pasiune pentru artele marţiale.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL