Realitatea Gorjeana, Sanatate

La controalele din iulie, CJAS Gorj a imputat 5.974,79 lei

 | 29 august 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a finalizat raportul activităţilor derulate în luna iulie. Au fost efectuate 17 controale, 7 fiind tematice și 10 operative. Furnizorilor de servicii medicale, prinşi pe picior greşit, li s-au imputat 5.974,79 lei.

Semnatura eletronica CertDigital

În luna iulie, Corpul de Control al CJAS a verificat activitatea unui număr de 17 furnizori de servicii medicale. Dintre ei, 10 sunt furnizori de medicamente. Cu această ocazie s-au depistat câteva neconformităţi, fapt pentru care inspectorii CJAS au aplicat sancţiuni în valoare de 1.476,43 lei.

Patru medici de familie, verificaţi
Tot în luna iulie, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au deplasat şi la cabinetele a patru medici de familie din judeţul nostru. Şi aici au depistat nereguli, aplicându-se sancţiuni în valoare totală de 4.006 lei. În total, în urma celor 17 controale efectuate în luna iulie, CJAS a imputat nu mai puţin de lei 5.974,79 lei. Corpul de Control al CJAS Gorj continuă acţiunile şi în această lună, fiind prevăzute mai multe controale tematice, însă nu lipsesc nici cele operative şi inopinate.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL