Realitatea Gorjeana

La Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul Novaci s-a pornit căldura

 | 07 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au determinat pe reprezentanții a două unități sanitare din județul nostru să pornească centralele, astfel încât pacienții să nu resimtă frigul. Căldura a fost pornită la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu și Spitalul Orășenesc Novaci.

Semnatura eletronica CertDigital

În majoritatea unităților sanitare din Gorj încă este cald în saloane, astfel că nu a fost necesară pornirea centralelor termice. La cele situate în zona montană, însă, căldura a fost deja pornită. „Noi am făcut din timp revizia la centrală și am pornit căldura de câteva zile, dimineața și seara”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Și la Spitalul Orășenesc Novaci a fost pornită căldura, joi. „De astăzi (n.r.: 6 octombrie) am pornit căldura. Centrala funcționează după un anumit program, astfel încât în saloane să fie o temperatură optimă pentru pacienți”, subliniază Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
La Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu, situat și el în apropierea muntelui, încă nu a fost pornită căldura, însă managerul Aurel Stolojanu confirmă faptul că „dacă vor mai scădea temperaturile se va pune în funcțiune centrala termică”.
Nici la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu nu a fost nevoie să se pună în funcțiune centralele, după cum precizează conducerea unității.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL