Realitatea Gorjeana

Noul spațiu administrativ al SJU, realizat 75%

 | 26 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

La sfârşitul anului, personalul administrativ al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu se va muta în birouri noi. Lucrările la noul sediu administrativ au demarat în primăvara acestui an, urmând ca pe 6 decembrie să fie finalizate. Valoarea investiției se apropie de două milioane de lei, iar finanțarea acestei lucrări este suportată de Consiliul Județean Gorj. La ora actuală, stadiul de realizare a lucrărilor este de 75%.

Semnatura eletronica CertDigital

Consiliul Județean Gorj realizează proiectul “Amenajare spațiu administrativ Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, str. Progresului nr.18”. Pentru realizarea obiectivului de investiție, a fost încheiat contractul de lucrări nr. 840/20.01.2016, care include proiectare și execuție, în valoare de 1.899.300,00 lei, lucrările fiind demarate în luna mai 2016. „În prezent se înregistrează un stadiu fizic de 75 %, fiind executate lucrări de structură, arhitectură, izolații, instalații sanitare, instalații electrice, instalații termice”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Termenul de finalizare a lucrărilor de construcție este prevăzut pentru luna decembrie 2016. Noua clădire va cuprinde 20 de birouri, sală ședințe, grupuri sanitare etc.
Birourile, care sunt folosite acum de personalul administrativ, vor fi transformate în cabinete medicale.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL