Realitatea Gorjeana

Parteneriat între autorităţile locale şi Şcoala de Teatru şi Comunicare

 | 30 ianuarie 2012, 20:05 | 0 comentarii | 

d-4Consilierii locali au votat un proiect de hotărâre privind încheierea unui parteneriat între o Şcoală de Teatru şi Comunicare şi Primăria Municipiului. Durata parteneriatului este de cinci ani de zile.

Semnatura eletronica CertDigital

În şedinţa de Consiliu Local din data de 30 ianuarie 2012 s-a aprobat încheierea unui parteneriat între Primăria Municipiului Târgu-Jiu şi Şcoala de Teatru şi Comunicare, pentru realizarea în comun a unor programe, activităţi, acţiuni şi proiecte cu caracter educaţional, artistic, cultural, informaţional şi aplicativ. Durata parteneriatului este de cinci ani.

Obligaţiile partenerilor

În derularea parteneriatului autorităţile locale vor asigura: postarea linkului pe www.scoaladeteatrusicomunicare.ro şi a siglei Şcolii de teatru şi Comunicare pe site-ul Primăriei Târgu-Jiu; distribuirea materialelor informative privind activităţile şi evenimentele Şcolii de teatru şi Comunicare către mass-media prin intermediul biroului de presă al Primăriei; susţinerea în organizarea conferinţelor de presă; afişarea numelui şi siglei Şcolii de Teatru şi Comunicare în locurile de desfăşurare a activităţilor acesteia organizate, sau la care ai parte în calitate de invitat; marcarea trotuarului din zona şcolii şi a magazinului Parâng pentru direcţionarea spre sediul Şcolii de Teatru şi Comunicare; punerea la dispoziţie a Amfiteatrului din centrul oraşului, a foişorului din Parcul Central, a Sălii de Spectacol a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” şi a altor spaţii publice care permit susţinerea de spectacole, evenimente sau activităţi culturale stradale. Reprezentanţii Şcolii de Teatru şi Comunicare precizează că „prin acest parteneriat ei vor fi un partener de încredere pentru Primăria Târgu-Jiu şi pentru cursanţii care apelează la cursurile Şcolii pentru dezvoltarea cunoştinţelor, descoperirea ultimelor tehnici de comunicare, dans şi teatru”. Cursurile Şcolii de Teatru şi Comunicare sunt menite să acopere atât cererea la nivel local, cât şi judeţean.

Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL