Realitatea Gorjeana

Prins la rupt de afișe electorale

 | 22 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Un gorjean a fost sancționat cu suma de 500 de lei, după ce a fost prins de către polițiștii locali, în timp ce distrugea afișe electorale. Incidentul s-a petrecut, ieri dimineață, în zona Pieței Centrale din Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Efectivele din cadrul Serviciilor de Ordine Publică ale Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu, care asigură integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locuri autorizate, au surprins, ieri dimineață, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Bălești, care distrugea mai multe materiale electorale. Incidentul s-a petrecut în Piața Centrală, în jurul orei 06.00.

Cinci sute de lei, amenda pentru distrugerea afișelor
Autorul a fost identificat de către polițiștii locali și urmează să fie sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice cu suma de 500 de lei. Bărbatul, care a încălcat Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, a fost prezentat Poliției Municipiului Târgu-Jiu în vederea continuării cercetărilor. Activitatea Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu se desfășoară în conformitate cu prevederile Legii nr. 155/2010 a poliției locale, actualizată, cu modificările și completările ulterioare. Echipajele Serviciilor de Ordine Publică vor asigura în continuare integritatea panourilor și a afișelor electorale amplasate în locurile autorizate, în zona de competență, pentru a preîntâmpina astfel de incidente.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL