Realitatea Gorjeana

Proiectul „Acces la Formare şi Egalitate de Şanse”, în plină desfăşurare

 | 02 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Joi, 28.05.2015, Asociaţia Pentru Şanse Egale, în parteneriat cu Asociaţia Psihologilor Gorjeni din Târgu-Jiu şi S.C. PAIDEA SRL, a organizat conferinţa de presă intermediară a proiectului “AFES – Acces la Formarea şi Egalitatea de Şanse”. Evenimentul a avut loc începând cu orele 15.00 la Muzeul Judeţean Gorj “Alexandru Ştefulescu”.

Semnatura eletronica CertDigital

Proiectul „Acces la Formare şi Egalitate de Şanse” se desfăşoară în perioada 02.07.2014 – 31.12.2015 şi este finanţat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor egalitate sanse (8)Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 6: “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.3 – “Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”. Proiectul “AFES – Acces la Formare şi Egalitate de Şanse” îşi propune să faciliteze accesul egal la ocupare şi promovare prin formarea unui nucleu de femei şi persoane aparţinând altor grupuri vulnerabile calificate pentru a face faţă rigorilor pieţei muncii.

Cursuri de formare profesională
În cadrul proiectului “AFES – Acces la Formarea şi Egalitatea de Şanse” se desfăşoară cursuri de formare profesională în domeniile: Lucrător în comerţ, Manichiurist pedichiurist, Îngrijitor bătrâni la domiciliu, Cofetar, Patiser, Ospătar, Frizer, Comunicare în limba engleză, Inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă, Manager proiect şi Competenţe Antreprenoriale pentru un număr de 531 de egalitate sanse (12)persoane (femei şi persoane aparţinând altor grupuri vulnerabile) din judeţul Gorj.
Joi, 28.05.2015, Asociaţia Pentru Şanse Egale, în parteneriat cu Asociaţia Psihologilor Gorjeni din Târgu-Jiu şi S.C. PAIDEA SRL, a organizat conferinţa de presă intermediară a proiectului “AFES – Acces la Formarea şi Egalitatea de Şanse”.
La conferinţă au fost invitaţi atât reprezentanţi ai instituţiilor publice, sindicate, ai agenţilor economici locali, ai ONG-urilor, ai presei, cât şi beneficiari ai proiectului.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL