Realitatea Gorjeana

Rânca găzduiește Tabăra Rotary Youth Leadership Award

 | 06 septembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

În perioada 6-9 septembrie 2017 Clubul Rotary Târgu-Jiu, împreună cu Cluburile Rotary din Craiova și Petroșani, organizează o Tabără RYLA (Rotary Youth Leadership Award) la Rânca.

Semnatura eletronica CertDigital

La această tabără vor participa 20 de tineri din cele trei județe. Tema taberei din acest an va fi Ledearship și Comunicare. “Miercuri, 6 septembrie, Tabăra RYLA va debuta cu o inițiere în jocul de GO realizată de domnul Sorin Adrian Sora, președintele Federației Române de GO și o prezentare realizată de domul Gabriel Vlăduț-Puterea aproprierii între țări”, confirmă Ștefan Ghimiși, președintele Rotary Târgu-Jiu.

RYLA este un program al Rotary International, care are scopul de a ajuta tinerii să-și descopere și să-și folosească talentele pentru a aborda lumea mai conștienți de munca lor și de viața în sine.

RYLA are scopul de a proclama și consolida valorile de bază ale Rotary: voluntariat, servicii, prietenie, diversitate, integritate, leadership.

Această tabără își propune să dezvolte tinerilor prezenți calitățile de lider, un sentiment de responsabilitate civică și să încurajeze dezvoltarea personală.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL