Realitatea Gorjeana, Sanatate

Rezervele de lux aduc bani frumoși la bugetul Spitalului Județean

 | 15 februarie 2017, 00:00 | 1 coment | 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu încasează, lunar, mii de lei din exploatarea rezervelor de lux. Pentru o noapte petrecută la rezervă, un pacient trebuie să plătească o sută de lei.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe parcursul anului trecut, SJU Târgu-Jiu a încasat 24.800 de lei din exploatarea rezervelor de la Pediatrie, 1200 de lei din rezervele de la Endocrinologie și tot 1200 din cele de la Cardiologie; rezervele de la Ginecologie au produs 9200 lei.
De la 1 ianuarie 2017 şi până în prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a reuşit să încaseze suma de aproximativ 6.000 de lei din exploatarea rezervelor, suma cea mai mare fiind încasată la Secţia Pediatrie; este vorba despre aproape 5.000 de lei.
Potrivit reprezentanților unității, până la sfârşitul acestei luni, fiecare secție va fi dotată cu două rezerve în plus. De asemenea, vor fi finalizate și lucrările de modernizare a Secției Neurologie. Rezervele din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt dotate cu televizor, frigider, dar și baie proprie.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Rezervele de lux aduc bani frumoși la bugetul Spitalului Județean

  1. Însemana ca tu nu stii ce incompetenti sunt in spitalu asta.Decat sa platesti aici mai bine te duci la o pensiune ,acolo cel putin nu iei vreun virus sau strectocop de pe holurile spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL