Realitatea Gorjeana

S-a stabilit programul Cabinetului de Cardiologie din Ambulatoriul Spitalului Novaci

 | 17 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

În Ambulatoriul Integrat al Spitalului Orăşenesc Novaci funcţionează mai multe cabinete medicale, recent fiind stabilit şi programul de funcţionare pentru Cardiologie, pentru lunile iunie şi iulie. Potrivit managerului Emil Grigore, medicul cardiolog va consulta pacienţii şi în spital.

Semnatura eletronica CertDigital

Spitalul Orăşenesc Novaci continuă să se dezvolte şi să-şi extindă gama serviciilor medicale oferite pacienţilor. La această oră sunt funcţionale în Ambulatoriu cabinete de: Cardiologie, Psihiatrie, ORL, Psihologie, Chirurgie, Medicină Internă, RMFB, Pediatrie şi Neurologie. Tot în Ambulatoriul Spitalului Novaci funcţionează şi Dispensarul TBC. „La Cardiologie se acordă consultaţii pe 17 iunie de la ora 17.00, iar pe 24 iunie de la ora 16.00. În luna iulie, consultaţiile se acordă pe 4 şi 18 de la ora 10.00, iar în zilele de 10 şi 24 de la ora 16.00”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Reamintim faptul că, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienţilor săi, Spitalul Orăşenesc Novaci şi-a diversificat serviciile. Astfel, recent a fost înfiinţat un nou compartiment. „În cadrul Secţiei Chirurgie am amenajat Compartimentul ORL, care are cinci paturi”, a confirmat managerul Emil Grigore.
La unitatea medicală ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la acest spital: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia.
Astfel, unitatea asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL