Realitatea Gorjeana

„Sănătatea începe cu prevenţia”, la UCB

 | 24 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Colegiul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va organiza, în data de 24 iunie a.c., între orele 09.00-11.00, o nouă campanie gratuită de monitorizare a greutăţii, tensiunii arteriale şi glicemiei. Cu această ocazie, Colegiul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va realiza şi o acţiune de promovare a ofertei educaţionale disponibile pentru anul şcolar 2015-2016.

Semnatura eletronica CertDigital

O nouă campanie gratuită de măsurare a glicemiei, greutăţii şi tensiunii arteriale este organizată de Colegiul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Acţiunea desfăşurată sub deviza Sănătatea începe cu prevenţia, are scopul de a determina populaţia să conştientizeze importanţa consultaţiilor preventive. Târgujienii care doresc să beneficieze de gratuitatea oferită de UCB sunt aşteptaţi pe 24 iunie, în intervalul orar 9-11, în cele două corturi, special amenajate pe pasajul pietonal dintre biserica Sfânta Treime şi staţia taxi, de la Piaţa Mică. Elevii de la învăţământul nonuniversitar, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, specializarea Asistent Medical Generalist, vor asigura monitorizarea persoanelor interesate.

Promovarea ofertei educaţionale
Cu ocazia derulării campaniei „Sănătatea începe cu prevenţia”, Colegiul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va realiza şi o acţiune de promovare a ofertei educaţionale disponibile pentru anul şcolar 2015-2016. Aceasta este una variată şi ucb11include calificări ce aparţin domeniilor de studii acreditate ale universităţii.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL