Realitatea Gorjeana

Săptămâna voluntariatului, sărbătorită de studenții UCB

 | 26 aprilie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Liga Studenţilor Târgu-Jiu  organizează, în perioada 21-28 aprilie 2017, o serie de activităţi, în cadrul evenimentului Săptămâna Voluntarului UNSR. Studenţii au derulat deja o parte dintre activităţi, în aceste zile desfășurându-se campania de donare de sânge şi câteva competiţii sportive.

Semnatura eletronica CertDigital

Entuziaşti şi inimoşi, studenţii gorjeni nu au ezitat să li se alăture colegilor din ţară pentru a sărbători Săptămâna Voluntariatului. Astfel, începând din data de 21 aprilie ei au dat start manifestărilor organizate în cadrul acestui eveniment.
Între activitățile derulate se regăsesc: Campania „Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge!”, Campanie de donare obiecte de îmbrăcăminte, Acțiune de curățenie – Campus Debarcader; Seară de film în Universitate | ora 20.00, amfiteatrul 016 (FIDD); Cupa LSUCB la fotbal – Campus Debarcader.
Mai mult decât atât, studenții Universității „Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu s-au implicat și în acțiuni de plantare.
Urmează Cupa LSUCB la tenis de masă și Cupa LSUCB la tenis de câmp, care se vor desfășura în Campusul Debarcader. Competițiile sportive se desfășoară vineri, 28 aprilie.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL