Realitatea Gorjeana

Se așteaptă un aflux de pacienți la Spitalul de Pneumoftiziologie

 | 10 ianuarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

La Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se tratează tuberculoza, dar și urgențele majore gen pleurezii, pneumonii, supurații, boli obstructive decompensate și altele. La ora actuală sunt internați în această unitate peste o sută de persoane, însă conducerea spitalului se așteaptă la un aflux de bolnavi în următoarea perioadă.

Semnatura eletronica CertDigital

Chiar dacă se află într-o zonă montană, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu asigură toate condițiile necesare acordării tratamentelor optime pentru pacienți. În următoarea perioadă se așteaptă o creștere a numărului bolnavilor care se vor adresa acestei unități sanitare. “Acum avem peste o sută de pacienți, dar ne așteptăm ca numărul lor să crească, pentru că, de obicei, după sărbători ne confruntăm cu un val de bolnavi”, confirmă Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Drumul de acces spre Spitalul de Pneumoftiziologie a fost deszăpezit, acționându-se în continuare pentru a se asigura condiții bune pentru circulația autoturismelor.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL