Realitatea Gorjeana, Sanatate

Spitalul Județean amână concursurile de angajare

 | 15 martie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu s-a întrunit la începutul acestei săptămâni și a decis să suspende concursurile de angajare de la nivelul unității. Managerul Tiberiu Tătaru spune că această decizie se menține până la primirea bugetului de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

În data de 13 martie 2017, Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-a întrunit în ședință extraordinară, în temeiul ordinului MS 921/2006, stabilind o serie de măsuri. “Se aprobă suspendarea procedurilor legale demarate sau care se vor demara pentru ocuparea posturilor vacante existente, până la încheierea contractului de furnizare servicii medicale cu CJAS Gorj”, se arată în hotărârea Comitetului Director.
Managerul Tiberiu Tătaru a declarat că se impunea această măsură. „Am luat decizia de a amâna toate concursurile până la semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, pentru a ști pe ce buget ne putem baza. Dacă bugetul va fi mic, nu vom mai organiza alte concursuri”, a confirmat Tătaru.
Serviciul RUNOS al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va duce la îndeplinire prevederile hotărârii Comitetului Director.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL