Realitatea Gorjeana

Sute de apeluri la Ambulanţă

 | 29 decembrie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Gorj au făcut bilanțul pentru perioada Crăciunului. Managerul instituției, Marinică Niculescu, susține că, deşi pentru majoritatea gorjenilor ultimele zile au fost libere, numărul solicitărilor la Ambulanţă a fost la fel ca într-o zi obișnuită, fiind primite aproximativ 100 de apeluri la un interval de 24 de ore.

Semnatura eletronica CertDigital

Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj au lucrat în perioada Crăciunului la fel ca în toate zilele. Aceştia au fost solicitaţi să intervină la aproximativ 100 de cazuri la fiecare 24 de ore. Au fost înregistrate și cinci accidente rutiere, cel mai grav fiind cel de la Țânțăreni, unde au fost înregistrate opt victime. Trei dintre răniți au fost transportați în stare gravă la spital, la Craiova, cu multiple fracturi.
De Crăciun gorjenii au făcut exces la mâncare și alcool. Numărul persoanelor care au avut nevoie de ajutorul medicilor s-a triplat față de anul trecut. Dacă în 2014 au fost înregistrate cinci solicitări, anul acesta au fost 19 persoane care au primit îngrijiri medicale.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL