Monden, Realitatea Gorjeana

Transalpina, tranzitată de mașini de epocă

 | 21 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

La sfârșitul acestei luni, mai mulți turiști polonezi vor ajunge în județul nostru, conducând mașini de epocă. Scopul acestei vizite este promovarea potențialului turistic al Gorjului, oaspeții urmând a vizita Transalpina, stațiunea Rânca și nu numai.

Semnatura eletronica CertDigital

Consiliul Judeţean Gorj şi reprezentanții administrației publice locale se pregătesc să primească la Târgu-Jiu câțiva turişti polonezi, ei călătorind în mai multe zone ale ţării cu autoturisme de epocă. Această vizită face parte din Proiectul „Go Romania“ și a fost lansat în contextul demersurilor pentru promovarea turismului românesc la nivelul societății polone, fiind organizat de Ambasada României la Varșovia, alături de Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română și Uniunea Națională a Patronatelor din România.
Delegația polonă va ajunge pe 30 iunie, autoritățile locale și județene sperând să promoveze cu succes, cu această ocazie, principalele obiective turistice din Gorj. Polonezii vor face o promovare a municipiului Târgu-Jiu şi a şoselei Transalpina, precum și a stațiunii Rânca.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL