Realitatea Gorjeana

UCB a afişat locurile disponibile la admiterea din acest an

 | 09 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a afişat locurile disponibile pentru sesiunea de admitere din acest an. Astfel, cele mai multe locuri bugetate sunt la Facultatea de Inginerie, atât la programele de licenţă, cât şi pentru master. Înscrierile încep din 13 iulie, admiterea făcându-se şi în acest an pe bază de dosar.

Semnatura eletronica CertDigital

Absolvenţii de liceu, care doresc să studieze la Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu au la dispoziţie în jur de o mie de locuri pentru programele de licenţă. La Facultatea de Inginerie sunt disponibile 155 locuri fără taxă şi 49 cu taxă; la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor sunt scoase la concurs 116 locuri bugetate şi 184 cu taxă. Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative sunt disponibile 116 locuri fără taxă şi 242 cu taxă, iar la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale sunt scoase la concurs 120 de posturi, din care 77 cu taxă.
Pentru sesiunea de admitere din acest an, la UCB Târgu-Jiu a fost alocat de la Ministerul Educaţiei acelaşi număr de locuri, ca şi anul trecut. „Noi am primit acelaşi număr de locuri, ca şi anul trecut, dar repartizarea lor pe facultăţi diferă puţin în noul an universitar”, a confirmat prorectorul Ghimişi.
Pentru anul universitar 2014-2015 au fost scoase la concurs 1.332 de locuri, dintre care 879 cu taxă. Cu un an în urmă, UCB a avut 1.295 de locuri.
De asemenea, pentru anul universitar 2014-2015, Universitatea „Constantin Brâncuşi” a scos la concurs şi 650 de locuri la programele de masterat, dintre care 510 cu taxă.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL