Realitatea Gorjeana

UCB organizează Conferinţa Ştiinţifică Internaţională ECOTREND 2016

 | 18 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu în colaborare cu Centrul de Studii Economice Fundamentale şi Aplicative, organizează în perioada 18-19 noiembrie 2016, cea de-a XIII-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale ECOTREND 2016, cu tema Performanţă, Competitivitate, Creativitate.

Semnatura eletronica CertDigital

Organizatorii Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale ECOTREND 2016 consideră că această manifestare ştiinţifică reprezintă un prilej pentru un schimb real de idei, experienţă şi rezultate, scopul general al conferinţei fiind creșterea gradului de cunoaștere și informare în probleme legate de performanță, competitivitate și creativitate în economie.
În acest scop, Facultatea de Ştiinţe Economice adresează invitaţia de a participa la această dezbatere ştiinţifică tuturor celor care consideră că pot susţine demersul întreprins: specialişti din toate domeniile de activitate, reprezentanţi ai instituţiilor publice, ONG-urilor şi mediului de afaceri, considerând că numai împreună putem asigura un viitor sigur, competitiv, performant şi creativ economiei și societății.

Participare internațională
La Conferința Ştiinţifică Internaţională ECOTREND 2016 şi-au anunţat participarea cadre didactice şi cercetători atât din ţară, cât şi din străinătate: Serbia, Italia, Spania, Muntenegru, Grecia, Mexic, Maroc, Polonia, Moldova, Brazilia, SUA. Pe parcursul celor două zile se vor dezbate lucrări în plen, dar și pe secțiuni legate de comerț, globalizare, turism, societatea contemporană și paradigmele energiei sustenabile, buget, taxe și investiții publice, contabilitate și bănci, managementul performanței, cibernetică, statistică și informatică economică. Cele 120 de comunicări ştiinţifice acceptate spre prezentare și publicare vor fi cuprinse într-un volum care va reprezenta un instrument util în informarea celor interesați, dar și în elaborarea unor strategii, politici și direcții de susținere a performanţei, competitivităţii şi creativităţii, atât la nivel local, cât și global.
Conferința Ştiinţifică Internaţională ECOTREND 2016 va debuta vineri, 18 noiembrie 2016, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice, din strada Victoriei, nr. 24, sala B 110, începând cu ora 10.00.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL