Realitatea Gorjeana

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu s-a promovat în Republica Serbia

 | 17 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a organizat în perioada 14 – 15 noiembrie 2016, o  acțiune de promovare a ofertei educaționale în Republica Serbia. Cu această ocazie, au fost vizitate patru licee din Zajecar și Kladovo: Liceul Tehnic Zajecar, Liceul Teoretic Kladovo, Liceul Economic Kladovo și Liceul Tehnic Kladovo, la prezentare participând peste 400 de elevi din an terminal.

Semnatura eletronica CertDigital

Delegația Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a fost formată din prof. univ. dr. Liviu-promovare ucb (2)Marius Cîrțînă, prorector al UCB Târgu-Jiu, prof. univ. dr. Doru Cîrnu, ș.l. Alin Stăncioiu, dar și studenții UCB Târgu-Jiu Ștefania Haidău, Mădălina Istudor, Ciobanu Adrian, Octavian Velcea și Srdjan Lazarevic. Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internațional și, în promovare ucb (4)același timp, atragerea tinerilor din Serbia la UCB Târgu-Jiu.
Conducerea universității are în vedere, de asemenea, organizarea unor astfel de campanii de promovare și la alte licee din Serbia, dar și în cadrul unor licee și școli din Republica Moldova.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL