Reţineri după percheziţii

Percheziţiile efectuate, luni, de poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Gorj la membrii unei grupări infracţionale specializată în furturi din societăţi comerciale au dus la reţinerea a şapte persoane. Este vorba de şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, toţi din Petroşani.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada martie – iunie 2015, membrii grupării ar fi sustras în mod repetat elemente de infrastructură feroviară şi bunuri din societăţi comerciale de pe raza celor două judeţe, pe care le-au valorificat la diferite persoane fizice de pe raza judeţului Hunedoara. În dimineaţa zilei de 8 iunie poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Craiova şi Timişoara, împreună cu cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi Hunedoara, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj şi Hunedoara, percheziţii în urma cărora au fost reţinuţi cei şapte bărbaţi. „La data de 08 iunie, în urma celor nouă percheziţii efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Gorj, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, toţi din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt şi tăinuire”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat magistraţilor cu propuneri legale.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here