Reținut după ce i-a furat mașina concubinei

Un bărbat de 47 de ani, din Motru, a ajuns în arestul Poliției Gorj, după ce, pe 1 decembrie, concubina sa a sunat la 112 și a cerut ajutorul oamenilor legii. Femeia de 34 de ani, din municipiu, l-a reclamat că, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate la domiciliul acesteia, i-a furat autoturismul personal parcat în fața locuinței. ”Ulterior, autoturismul menționat a fost identificat în trafic de un echipaj de poliție rutieră, pe raza municipiului Târgu–Jiu. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind urmărit și găsit ulterior abandonat pe Aleea Digului. La scurt timp a fost identificat și conducătorul auto, care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.
În baza probatoriului administrat în dosar, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj. Ulterior, suspectul a fost eliberat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here