Reținut pentru furt

Catuse

Doi tineri de 19 ani, respectiv 21 de ani, din comuna Licurici și din municipiul Târgu-Jiu, sunt cercetați pentru furt calificat. Unul dintre ei a fugit din țară, după comiterea faptei, iar celălalt a fost reținut.

În fapt s-a stabilit că tinerii, în seara zilei de 1 noiembrie, au pătruns fără drept într-un imobil din comuna Licurici, ce aparţine unui bărbat de 40 de ani, iar dintr-o încăpere a locuinţei au sustras un cazan din cupru, cu capacitatea de 70 litri şi un laptop.

În baza probatoriului administrat în dosar, organele de cercetare penală au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore pentru tânărul de 19 ani, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propuneri legale.  De asemenea, organele de cercetare penală au dispus punerea în urmărire la nivel internațional a tânărului de 21 de ani, care a părăsit teritoriul României după săvârşirea faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here