Rezervele Spitalului Județean au produs 20700 de lei

De la începutul acestui an şi până în prezent, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a încasat 20.700 lei din exploatarea rezervelor. Tariful este de 100 de lei pe noapte, excepţie făcând rezervele de la Gastroenterologie și Cardiologie, unde sunt câte două paturi în salon şi tariful este de 50 de lei de persoană.

Șase dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu sunt dotate cu rezerve. Este vorba despre: Pediatrie, Gastroenterologie, Cardiologie, Ginecologie, Medicală I, Endocrinologie.
Mulţi dintre pacienţi preferă confortul unei rezerve, chiar dacă trebuie să plătească o taxă de 100 de lei pe noapte.
În primele luni ale anului în curs, SJU Târgu-Jiu a încasat peste două sute de milioane de lei vechi. „De la începutul anului şi până în prezent s-au încasat 20.700 de lei din exploatarea rezervelor. Cea mai mare sumă s-a încasat la Ginecologie – 2.700 de lei; la Cardiologie am încasat 2.450 de lei, la Pediatrie au fost încasări de 14100, la Medicală I au fost 500 lei şi la Gastroenterologie 850 de lei”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Pacienţii preferă să plătească pentru a beneficia de condiţii bune pe perioada spitalizării, astfel că rezervele SJU sunt apreciate de bolnavii care doresc lux cât timp sunt nevoiţi să stea internaţi.
Reprezentanţii unităţii îşi doresc să amenajeze şi alte rezerve, mai ales pe secţiile unde încă nu există.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here