Roberta Crintea va avea propria emisiune de folclor

Îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea continuă să-şi surprindă plăcut publicul şi fanii. În cursul acestei săptămâni va apărea o nouă piesă a sa, iar surprizele nu se opresc aici. Roberta Crintea va modera o emisiune de folclor la o televiziune locală.

Roberta Crintea are un program extrem de încărcat, fiind una dintre cele mai solicitate artiste, la diverse evenimente. Talentul său şi minunatul repertoriu o recomandă pe Roberta şi o fac să fie o solistă iubită şi apreciată de publicul larg.
Cu gândul la cei ce o iubesc şi o apreciază, Roberta Crintea nu încetează să-şi surprindă fanii. Astfel, săptămâna aceasta va apărea o piesă nouă, cu un videoclip realizat la Chișinău cu Oleg Butnaru. Piesa se numește AM SUFLET BUN ȘI NU-I BINE şi, cu siguranţă va ajunge rapid la inima iubitorilor de muzică populară. Mai mult decât atât, Roberta Crintea vine şi mai aproape de sufletul gorjenilor şi nu numai, urmând a modera o emisiune de folclor. Astfel, cei care doresc să o urmărească pe micile ecrane, o pot face în fiecare zi de vineri, de la ora 20.00.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here