S-a răsturnat cu maşina

Un bărbat de 68 de ani, din Ţicleni, a pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul rutier a avut loc în cursul zilei de 3 iunie, pe DJ 674 A. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ţicleni au fost sesizaţi de un bărbat, de 68 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost implicat întru-un accident rutier. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că acesta, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 674 A, din direcţia Ţicleni – Dăneşti, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here